naziv

Upitnik za volontere i organizatore volontiranja - obiteljsko volontiranje

Hrvatski centar za razvoj volonterstva, čiji je osnivač i Udruga "MI" - Split, sudjeluje u provedbi partnerskog projekta "Slijedi svoju viziju - Obiteljsko volontiranje kao novi oblik angažmana" financiranog iz programa Erasmus+.

U sklopu projektnih aktivnosti, istražujemo mogućnosti uključivanja obitelji u volonterske aktivnosti u organizacijama koje primaju volontere. Na OVOJ poveznici možete naći upitnik za volontere i volonterke, a na OVOJ upitnik za organizacije koje uključuju volontere. Molim vas da upitnik pošaljete svojim kontaktima, suradnim organizacijama i volonterima te ga, ako želite, ispunite i sami u ime svoje organizacije, najkasnije do petka 20. ožujka 2020. Upitnik se može ispuniti bez obzira na to imate li ili nemate iskustva s obiteljskim volontiranjem.

Ako možda imate u svojoj organizaciji neku dobru praksu vezanu uz obiteljsko volontiranje i želite je podijeliti s nama s ciljem daljnjeg razvoja ovog inovativnog oblika volontiranja, molimo vas da nas kontaktirate na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na: 021/329-137.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.