Volonterski centar Split

Menadžment volontera

Ciklus menadžmenta volontera

Na priloženoj skici možete vidjeti kako izgleda ciklus menadžmenta (vođenja) volontera, od faze planiranja volonterskog programa pa sve do nagrađivanja uključenih volontera. Ciklus menadžmenta volontera osnova je za ispunjavanje Standarda kvalitete volonterskih programa

Opis pojedinih fazi u ciklusu menadžmenta volontera možete preuzeti OVDJE, a za detaljnije informacije možete nas kontaktirati. Također, Volonterski centar Split barem dvaput godišnje organizira i tematske radionice na temu menadžmenta volontera. 

Za više informacija o najavljenim radionicama pratite novosti na našoj web stranici ili naše profile na društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).